RÓLUNK

Mi egy több mint 20 éve működő casting ügynökség vagyunk. Évente több tucat reklámfilm gyártásában veszünk részt. Ezek főként amerikai, angol, olasz és magyar produkciók.

Olyan világmárkáknak segítettünk szereplőket találni, mint a Coca ColaMcDonald'sGucciAdidasMercedesNintendo és még nagyon sok más.

Tevékeny részt vállaltunk a Saul fia című Oscar-díjas, valamint a Cannes-i Filmfesztivál zsűri nagydíjas filmben.

Számítottak ránk a Don't Breathe című amerikai filmben, ami kategóriájának egyik legnagyobb pénzügyi sikere volt 2016-ban Észak-Amerikában.

Tavaly egy Milla Jovovich fémjelezte nagyszabású hongkongi akciófilmben tevékenykedtünk.

2019-ben az Oscar-díjas rendező, Barry Levinson legújabb történelmi filmjén, a Harry Haft című produkción dolgoztunk.


Azért hoztuk létre ezt az online casting weboldalt, hogy segítséget nyújtsunk mindenkinek, akinek szereplőre van szüksége. Legyen szó reklámfilmről, játékfilmről, fotózásról, vagy divatbemutatóról, a Showroom Casting weboldalán minden célra találsz alkalmas arcot. Számos profi színész, modell és egyéb érdekes karakter közül lehet válogatni.

Célunk, hogy ne csupán a média-, film- és reklámipari szereplőket szolgáljuk ki, hanem minden olyan vállalkozásnak tudjunk segíteni, amely hirdetni szeretne és ehhez egy jó arcra van szüksége.

Tudjuk azonban, hogy a legtöbb vállalkozásnak nem áll rendelkezésre a reklámanyagok előállításához szükséges szakmai és technikai háttér, ezért az általunk nyújtott szolgáltatás nem merül ki abban, hogy segítünk megtalálni egy jó karaktert. Szakmai kapcsolati tőkénket kihasználva igény esetén az egész gyártási folyamatot segítünk lemenedzselni. Gyártásvezetők, rendezők, fotóművészek, operatőrök, sminkesek, fodrászok, öltöztetők és utómunka specialisták állnak rendelkezésre, hogy az adott feladatra legalkamasabb, vagy egyenesen az aktuális téma legjobbja segíthessen a reklámanyagot megalkotni. 

 

© Copyright 2019 Showroom Casting - All Rights Reserved